Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μοναδικές Ξεναγήσεις και Ημερήσιες Δραστηριότητες




Μοναδικές Ξεναγήσεις και Ημερήσιες Δραστηριότητες για όσους αγαπούν την περιπέτεια



Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη ιδιαίτερα για όσους είναι λάτρεις της Ιστορίας, του φαγητού, του Shopping και της νυχτερινής ζωής!


Για πολλούς από τους επισκέπτες το να ανακαλύπτεις την πόλη μόνος σου είναι μέρος της ευχαρίστησης που προσφέρουν τα ταξίδια και ο κάθε μοναδικός προορισμός τους.


Ωστόσο μια ξενάγηση μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες και να προσφέρει εμπειρίες που

θα σας δώσουν μια μοναδική ματιά στα ενδότερα της πλούσιας ιστορίας της πόλης!



Η πόλη αυτή είναι φτιαγμένη για να ανακαλύψετε κάθε γωνία της με τα πόδια καθώς είναι γεμάτη πολλούς θησαυρούς που ξεπετάγονται κυριολεκτικά μπροστά σας σε κάθε βήμα!


Μια 4ωρη ή ακόμα καλύτερα μια 8ωρη ξενάγηση είναι κάτι που θα σας κάνει να καταλάβετε τους λόγους που η Θεσσαλονίκη είναι αγαπητή σε τόσους πολλούς ντόπιους και επισκέπτες!

Τα γνωστότερα μουσεία της, οι υπέροχοι Βυζαντινοί Ναοί και πολλά άλλα αξιοθέατα θα σας ενθουσιάσουν!



Αν ενδιαφέρεστε να βιώσετε μια διαφορετική εμπειρία και αναζητάτε κάτι το παραπάνω, κάτι το διαφορετικό και λιγότερο εμπορικό, μια από τις πολλές δραστηριότητες εκτός του κέντρου της πόλης θα σας φανούν ιδανικές!



Οι δρόμοι του Κρασιού, ο Όλυμπος και... η πτήση πάνω από το Άγιο Όρος (Άθως)





Εάν ανήκετε σε αυτή την πολύ ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων που λατρεύουν το κρασί και ταξιδεύουν αναζητώντας νέες γεύσεις και ετικέτες, οι δρόμοι του κρασιού της Μακεδονίας θα είναι για εσάς ένας παράδεισος! Τα Ελληνικά οινοποϊεία είναι γνωστά για την ιδιαίτερη γεύση και την ποιότητα τους.


Η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και η μαγευτική χερσόνησος της Χαλκιδικής προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα κρασιά στην Ελλάδα. Όπως και σε άλλους προορισμούς έχουν διατηρήσει την μεγάλη παράδοση της οινοποϊείας η οποία και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.



Όσοι επιθυμείτε μια εμπειρία περισσότερο περιπετειώδη αλλά και απαιτητική μην χάσετε σε καμιά περίπτωση την ευκαιρία να εξερευνήσετε το πιο δημοφιλές βουνό του κόσμου, την κατοικία των θεών, τον Όλυμπο

Πανέμορφα φαράγγια και γνωστά μονοπάτια σας περιμένουν σε ένα βουνό που έχει πραγματικά αμέτρητα τοπία και ομορφιές που κόβουν την ανάσα! 
Τα φαράγγια του Ενιππέα και του Ορλιά είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις καθώς προσφέρουν πολλές και μοναδικές δραστηριότητες για κάθε γούστο.

Θα βουτήξετε σε μικρές βάθρες, θα κάνετε καταβάσεις και θα διασχίσετε μεγάλα φαράγγια με εντυπωσιακή θέα.

Και φυσικά, κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος...


Το ιστορικό Άγιο Όρος (Άθως) είναι ένα το παλαιότερο και πιο σημαντικό μοναστικό κέντρο της Ελλάδος. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μέσω θαλάσσης αλλά αυτό που θα σας χαραχθεί στην μνήμη ανεξίτηλα είναι μια ανεπανάληπτη πτήση και η θέα του από ψηλά!




Μια βόλτα με ελικόπτερο κατά την διάρκεια μιας ηλιόλουστης μέρας είναι κάτι που δεν μπορούμε εύκολα να εκφράσουμε με λέξεις! Μαγευτικά, ανέγγιχτα τοπία και κρυστάλινα νερά και παραλίες. Μοναστήρια που μετράνε αιώνες ζωής και ξεχασμένοι Βυζαντινοί πύργοι σας περιμένουν...



Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.inthessaloniki.com


Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ανενόχλητα το ταξίδι σας, κλείνοντας μια φθηνή πτήση, νοικιάζοντας αυτοκίνητο ή ακόμη και κανονίζοντας τις μετακινήσεις σας στο ξενοδοχείο και το αεροδρόμιο μέσα από την ιστοσελίδα μας, Inthessaloniki.com


Καλωσήρθατε στην Θεσσαλονίκη!!



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
UA-49967199-1