Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η Χαλκιδική και η χερσόνησος της Σιθωνίας


Η Χαλκιδική είναι η χερσόνησος με τα τρία πόδια, μοιάζει με την τρίαινα του Ποσειδώνα έτσι όπως βγαίνει από τη θάλασσα με την όμορφη Κασσάνδρα, την άγρια Σιθωνία και τον μυστικιστικό Άθωνα.

Η Σιθωνία είναι το μεσαίο πόδι, ένας τόπος που προτρέπει τον επισκέπτη της να διερευνήσει , να αισθανθεί , και να ανακαλύψει την αίσθηση της αδάμαστης και μοναδικής της φύσης , να περιηγηθεί στα υπέροχα τοπία σε μια χερσόνησο πλούσια σε ποικιλία και έθιμα , όπου η παράδοση συναντά το σύγχρονο κόσμο.


Η Σιθωνία έχει να σας προσφέρει μεγάλη πληθώρα από αξιοθέατα , στα παραθαλάσσια της αλλά και στα ηπειρωτικά , όπου τα καταπράσινα βουνά , με πεύκα και έλατα, έρχονται να συναντήσουν τις μοναδικές της παραλίες με τη χρυσή αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά, σμίγοντας τόσο αρμονικά αποκαλύπτοντας τους υπέροχους φυσικούς θησαυρούς της.




O Toronaios.gr έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας εφοδιάσει με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε , εάν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την μαγευτική χερσόνησο της Σιθωνίας.

Στις σελίδες μας θα μπορέσετε να βρείτε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για την διαμονή σας, πληροφορίες για αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και πολλά μικρά μυστικά για να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές του μεσαίου ποδιού της Χαλκιδικής...


Σας περιμένουμε και αυτό το καλοκαίρι...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
UA-49967199-1